Salutare fani anime si bine ati venit pe site-ul BakemonoToyz!


Cu totii stim (presupun) ce sunt anime-urile, de unde provin si cat de mult petrecem in fata PC-ului urmarind aventurile personajelor noastre preferate.


Pentru mine, mania anime si a figurinelor a inceput in momentul in care am revazut un anime din copilarie numit Macron One sau Go-Shogun(numele original in Japoneza), si mi-am dat batai de cap incercand sa gasesc in Romania acel robotel cu cornul galben si cu "X"-ul pe piept.


Dupa ce am reusit sa-l achizitionez (nu de pe piata romaneasca evident) am realizat ca nu sunt singurul anime-aniac care ar dori sa vada in vitrina lui o figurina cu personajul indragit dintr-un anime.


Asa ca, scurtand povestea, am decis dupa patru ani de incercari si batai de cap, sa deschid un site, unde orice fan al animatiilor japoneze sa isi gaseasca personajul favorit, ca sa se poata bucura de el si pe plan fizic


Sper sa va gasiti tot ce vreti aici, la un pret decent, si chiar daca nu il avem nu ezitati sa ne atentionati sa-l comandam.


Chiar daca este un site nou, si mic ca si magazin online, sper ca, cu ajutorul vostru sa pot aduce pe viitor cat mai multe figurine incat sa fiti multumiti pe intregime.


Cu aceastea spuse va urez o cautare placuta, la mai multe figurine, si spor la anime-uri!