Politica de confidentialitate

Angajamentul nostru la viata privata
Confidentialitatea dumneavoastra este importanta pentru noi. Pentru a va proteja mai bine intimitatea oferim aceasta nota care explica practicile noastre de informare online si alegerile pe care le puteti face despre modul īn care informatiile dvs. sunt colectate si utilizate. Pentru a face ca acest anunt sa fie ussor de gasit, vom face disponibil pe site-ul nostru si īn fiecare pagina īn cazul īn care informatii de identificare personala vor fi solicitate.


Informatiile colectate: Prezenta comunicare se aplica tuturor informatiilor colectate sau transmise pe site-ul www.bakemonotoyz.ro. Pe unele pagini puteti comanda produse sau puteti cere sa primiti informatii legate de produsele aflate pe site sau care vor urma sa apara. Tipuri de informatii personale colectate de la aceste pagini sunt:
      Nume
      Adresa
      Adresa de email
      Numarul de telefon


Modul cum folosim informatiile:
Noi folosim informatiile pe care le furnizati despre dumneavoastra atunci cānd plasati o comanda numai in scopul onorarii comenzii. Noi nu īmpartasim aceste informatii cu terte parti cu exceptia cazului īn care este necesar pentru a onora comanda (de exemplu: companii de curierat).
Noi folosim adresele de e-mail pentru a raspunde la mesajele pe care le primim. Aceste adrese nu sunt folosite īn alt scop si nu sunt partajate cu terte parti.
Noi folosim datele legate de clienti si comenzi precum si informatiile agregate pentru o mai buna functionare a site-ul nostru si pentru agentii de publicitate. De exemplu, am putea spune unui agent de publicitate X numarul de persoane care au vizitat un anumit domeniu pe site-ul nostru, dar nu vom dezvalui nimic care ar putea fi utilizat pentru a identifica acele persoane.
Īn cele din urma, nu vom folosi sau distribui informatii de identificare personala ce ne-au fost furnizate online īn moduri care nu au legatura cu cele descrise mai sus si nici fara sa oferim oportunitatea de dezabonare.


Angajamentul nostru de securitate a datelor
Pentru a preveni accesul neautorizat, a mentine acuratetea datelor, si pentru a asigura utilizarea corecta a informatiilor, folosim mijloace fizice, electronice si manageriale pentru a proteja si securiza informatiile pe care le colectam online.


Angajamentul nostru pentru a proteja copii
Protejarea vietii private pentru copii este deosebit de importanta. Din acest motiv, nu vom colecta informatii si nu vom pastra pe site-ul nostru date legate de persoane care stim ca au varsta sub 13 ani si nicio parte a site-ului nostru este structurat pentru a atrage pe oricine sub 13 ani.


Cum puteti accesa sau corecta informatiile dvs.
Puteti sa va accesati toate informatiile identificabile personal pe care le colectam online la www.bakemonotoyz.ro. Noi folosim aceasta procedura pentru a proteja informatiile dumneavoastra.
Puteti corecta erorile care apar īn informatiile dvs. de identificare personala, trimitāndu-ne o cerere prin care ne solicitati acest lucru.
Pentru a va proteja intimitatea si securitatea, vom lua, de asemenea, masuri rezonabile pentru a verifica identitatea dvs. īnainte de a acorda acces sau efectuare a corectiilor.

Cum ne puteti contacta
Daca aveti alte īntrebari sau nelamuriri cu privire la aceste politici de confidentialitate, va rugam contactati-ne folosind pagina de contact.