Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.bakemonotoyz.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. BAKEMONOtoyz.ro este un site proiectat, intretinut si administrat de Stefan M. Mares P.F.A. ,persoana fizica autorizata romana infiintata legal in anul 2012 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: 30951792. BAKEMONOtoyz isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.COPYRIGHT Intregul continut al acestui site www.bakemonotoyz.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Bakemonotoyz si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul bakemonotoyz a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


LEGATURI Bakemonotoyz nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


LICENTA DE ACCES PE SITE M.M.S.P.F.A. iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.bakemonotoyz.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptant situatiile in care Bakemonotoyz isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.bakemonotoyz.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al M.M.S.P.F.A.


PROTECTIA DATELOR M.M.S.P.F.A. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul inregistrarii in contabilitate, al stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.


DESCRIEREA PRODUSELOR BAKEMONOtoyz.ro foloseste descrieri asemanatoare cu cele are producatorilor. M.M.S.P.F.A. Nu garanteaza acuratetea in totalitate a informatiilor si nu poate fi tras la raspundere daca descrierea nu este completa, exacta etc. Pozele au caracter de prezentare.


PRETURILE Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu expedierea produsului. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma pretul real. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau alte cazuri atunci pretul de achizitie ramane cel initial. M.M.S.P.F.A. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate.


LIVRARILE BAKEMONOtoyz.ro livreaza comenzile intr-un interval de maxim 6 saptamani de la data efectuarii comenzi. BAKEMONOtoyz.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la data specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, vreme nefavorabila, samd. M.M.S.P.F.A. nu raspunde de bunurile deteriorate din cauza transportului.


RETURNAREA PRODUSELOR Nu va fi acceptata returnarea unui produs decat in cazul in care produsul prezinta defecte de fabricatie sau produsul este necorespunzator cu comanda aferenta.Returul se va face in urmatoarele conditii: produsul trebuie sa fie intact, complet, in ambalajul original nedeteriorat. Returnarea se va face prin metoda de transport aleasa de client, cheltuielile aferente fiind suportate de client urmand ca M.M.S.P.F.A. sa ramburseze clientului contravalorii produsului in termen de maxim 30 de zile de la retur. Daca produsul livrat contine defecte de fabricatie, M.M.S.P.F.A. va inlocui produsul sau va returna contravaloarea produsului. In acest caz, solicitam informarea in scris in maxim 48 ore la adresa de e-mail. Va rugam faceti o scurta descriere a defectului si modul in care l-ati identificat. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la data receptiei produsului returnat in cazul in care se confirma defectul de fabricatie. In cazul returului de orice natura, va rugam sa va asigurati ca ele sunt bine impachetate in ambalajul suplimentar exterior. M.M.S.P.F.A. nu isi asuma responsabilitatea pentru retururi pierdute sau deteriorate din vina transportatorului.


TAXE SUPLIMENTARE Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. M.M.S.P.F.A. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul www.bakemonotoyz.ro nu exista asa numitele taxe ascunse.


GARANTII SI LIMITARI Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. www.bakemonotoyz.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si produsele oferite.
-M.M.S.P.F.A. nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poat fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.
-M.M.S.P.F.A nu isi asuma responsabilitatea pentru exactitatea informatiilor cuprinse in documentele prezentate in acest site.
-M.M.S.P.F.A isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor.
-M.M.S.P.F.A nu are obligatia de a actualiza acest site.
-M.M.S.P.F.A isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor.
-M.M.S.P.F.A nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatori isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. www.bakemonotoyz.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, M.M.S.P.F.A. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda.


CONDITII LEGALE Site-ul www.bakemonotoyz.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.


DISPUTE SI CONFLICTE Orice conflict aparut intre M.M.S.P.F.A. (www.bakemonotoyz.ro) si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


LIMITA DE VARSTA Deoarece acest site contine si produse de mici dimensiuni, sau produse ce contin piese mici ce pot fi inghitite, cumpararea si utilizarea lor este destinata persoanelor incepand cu varsta minima de 14 ani.
Prin cumpararea unui produs declari ca ai minim varsta de 14 ani, prin urmare absolvind posesorul site-ului si a produselor aflate pe acesta de orice vina adusa prin nerespectarea acestei conditii.


DISPOZITII FINALE Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.